Кадри в социалните мрежи показват, че районът е отцепен, патрулират

...
 Кадри в социалните мрежи показват, че районът е отцепен, патрулират
Коментари Харесай

Мъж с автомат почерни Китайската нова година, 9 убити

 Кадри в обществените мрежи демонстрират, че регионът е отцепен, патрулират служители на реда, а хора се изнасят с носилки към колите за спешна помощ

Най-малко 9 души са починали при пукотевица в Калифорния по време на тържество по случай Китайската нова година. Инцидентът се е случил в Монтерей Парк, оповестява БЛИЦ.

Десетки служители на реда са пристигнали на мястото, в това число и хеликоптери. Стрелбата е избухнала в 22 часа в събота (местно време).

Местен притежател на ресторант описа пред медиите, че трима души са нахълтали в ресторанта и са му споделили да заключи вратите. Те му обяснили, че на открито има мъж с автомат, който стреля евентуално по нощен клуб.

Нападението е станало към половин час след края на празника за Китайската нова година. Десетки хиляди хора са посетили фестивала денем.

„ Това е изолиран случай “, съобщи локалният заместник-шериф.

Кадри в обществените мрежи демонстрират, че регионът е отцепен, патрулират служители на реда, а хора се изнасят с носилки към колите за спешна помощ.

Монтерей Парк е град в окръг Лос Анджелис с население към 60 000 души. Там живее една от най-големите азиатски общности в окръг Лос Анджелис.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР